Parhaalla tavalla treenistä kiinni

  • Muutos on hauskaa. Varaa aika ohjaajan kanssa saadaksesi uusi henkilökohtainen harjoitteluohjelma, joka ohjaa sinut tavoitteitasi kohti. Uusi harjoitteluohjelma ei ole ainoastaan piristävä ja hauska, vaan se vaaditaan säännöllisesti tuloksien saamiseksi. Voit varata kuntosalilta ajan uuden ohjelman ja suunnitelman laatimiseksi!
  • Panosta pitkällä tähtäimellä. Aloita tasolla, jonka voit ylläpitää kauan. Harjoittele mieluummin vain muutaman kerran viikossa, kuin liian usein. Tavallinen syy harjoittelun lopettamiseen nimittäin on liian kova treenaaminen. Jos alat harjoitella pitkän tauon jälkeen, on sopivaa aloittaa 2-3 harjoittelukerralla viikossa.
  • Aseta konkreettinen tavoite. On helppoa vain treenailla treenauksen vuoksi. Tällöin riskinä kuitenkin on että tulee päivä jolloin seisot salilla ja mietit mitä oikein teetkään. Jos sitä vastoin otat esille kynän ja paperin kirjoittaen ylös pienen analyysin nykytilanteesta – missä olet nyt ja mitä haluat tavoitella; missä kunnossa olet ensi kesänä? Ensi vuonna? Mitä konkreettisemmat tavoitteet sitä parempi.

Seuraavan kerran kun tulet Nautilukseen harjoittelemaan, sinulla on aivan uusi keskittyminen. Sille mitä teet löytyy syyt, jokainen harjoitus on tarkoituksenmukainen tavoitteet mielessä pitäen. Nyt tiedät miksi harjoittelet ja voit soveltaa harjoittelun sen mukaisesti!