Nautilus Verkkovalmennus

Nautiluksen personal trainerit ja koulutetut ohjaajat tarjoavat monipuolista verkkovalmennusta, joka suunnitellaan aina asiakkaan omien tavoitteiden pohjalta. Voit olla missä päin maailmaa tahansa ja Nautiluksen oma ohjaajasi on vain yhden klikkauksen, videopuhelun tai soiton päässä. Verkkovalmennus soveltuu erityisesti treenaajalle, joka haluaa edistää terveyttään ja kuntoaan monipuolisesti niin kuntosalilla, ulkona liikkumalla kuin kotonakin treenatessa.

Nautiluksen koulutettu ohjaaja tarjoaa sinulle henkilökohtaista valmennusta niin voimaharjoitteluun, ruokailuun, painonhallintaan kuin yleiseen terveyden edistämiseen ja elämänhallintaan. Voit ottaa halutessasi ilman lisämaksua yhden treenikaverin (esim. puoliso, lapsi, ystävä) mukaan ohjelmaan. Voitte jakaa valmennuskustannukset haluamallanne tavalla ja saatte yli tuplasti hyötyä valmennusohjelmasta samalla toisianne kannustaen ja tsempaten! Lisäksi pääsette molemmat mukaan myös netin välityksellä toteutettaville Nautiluksen ryhmäliikunnan virtuaalitunneille. Tämä on hyvä lisä arjen rutiineihin ja tuo aitoa lisäarvoa ohjelmaan sekä lisätarmoa tavoitteidesi saavuttamiseen. Ryhmäliikuntatunteja on mahdollista seurata myös livenä joka viikko tai katsoa jälkilähetyksenä juuri silloin kuin sinulle sopii.

Tervetuloa Nautilukselle!

Voit ostaa Verkkovalmennuksen kätevästi netissä www.nautilusgym.fi. Oston jälkeen sinuun otetaan yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa.

Hinta 39 euroa/kuukausi. Laskutusväli nettiostoksen jälkeen on yksi kuukausi, e-laskun toimitus 0 euroa, paperilasku + 5 euroa per lasku. Suosittelemme 3–6 kuukauden valmennusohjelmaa.