Ilmainen tutustumiskäynti

Tutustu ilmaiseksi

Voit sopia maksuttoman tutustumiskäynnin ja ohjauksen paikanpäällä Nautiluksella, puhelimitse tai lähetä sähköpostia niin otamme sinuun yhteyttä. Voit ostaa jäsenyyden suoraan turvallisesta verkkokaupastamme kk-maksulla tai maksaa koko jäsenyyskauden maksun kerralla. Pääset tästä:

Tampere:

Rovaniemi:

Ylivieska:

Tutustumiskerran alussa käydään läpi 15 minuutin terveysopastus, jossa täytetään terveyskyselykortti. Opastuksessa kartoitetaan aiempi harjoittelutausta, nykyinen tilanne ja tavoitteet sekä tie henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Terveysopastuksen jälkeen tehdään aloitusohjelma. Tutustumiskerralle otetaan mukaan harjoitteluvarusteet. Kesto noin 60 minuuttia.

Terveysopastus

Terveysopastus on sinua varten. Tiedämme, että on haasteellista ylläpitää säännöllistä harjoittelua ja saada toivottuja tuloksia. Siksi haluamme tehdä alkuun pääsemisen niin helpoksi kuin mahdollista aloittamalla terveysopastuksella. Voit aloittaa 15 minuutin Terveysopasuksella (1) tai 60 minuutin Terveysopastuksella (1 ja 2).

Terveysopastus (1)

Ohjaajasi ottaa sinut vastaan tullessasi Nautilus -keskukseen. Tervehditte hetken ja istuudutte sitten alas käymään läpi liikunta- ja terveystottumuksiasi, mitä haluat harjoittelultasi ja millaisista harjoitusmuodoista pidät. Ohjaajasi tekee tarpeidesi pohjalta parhaan mahdollisen suunnitelman kuntokeskuksen mahdollisuuksien mukaan. Seuraava askel voi olla esimerkiksi yksilöity saliohjelma, ryhmäliikunnan kokeileminen, PT:n tapaaminen tai uiminen.

Terveysopastus (2)

Saat henkilökohtaisen treeniohjelman tarveanalyysin pohjalta. Ohjaajasi käy sen läpi kanssasi ja saat kokeilla ohjelmaa lämmittelystä loppuun saakka kunnes tunnet itsesi kotoisaksi ohjelmaasi kuuluvien liikkeiden ja harjoitusten kanssa. Ohjaajasi kirjoittaa harjoitukset ja liikkeet, painot sekä asetukset treeniohjelmakorttiisi jotta tiedät mitä on vuorossa seuraavalla kerralla. Ohjaajasi tulee myös suosittelemaan toisenlaisia treenimuotoja, joita ehkä haluat kokeilla. Niitä voi olla esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit tai uiminen.

Seuranta

Tulet tapaamaan ohjaajasi uudelleen viimeistään kuukauden kuluttua tehdäksesi Terveysopastukseen kuuluvan seurannan. Näin varmistamme että olet tyytyväinen treeniohjelmaasi ja kuntokeskukseesi.

Tervetuloa tutustumaan!