Visiomme ja tietoa meistä

Nautilus on elämäntapa. Meidän visio ja ydinarvot:

Visiomme on edistää yhteiskunnan terveyttä innostamalla ihmisiä kuntoilemaan. Toteutamme visiomme kannustamalla ja opastamalla jokaista aktiiviseen harjoitteluun.

Liikeidea

Tarjoamme jäsenillemme ylivertaisia elämyksiä sekä laajan harjoitteluvalikoiman, joka luo heille edellytykset saavuttaa tavoitteensa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Ydinarvomme

Ydinarvomme ovat terveys, innostaminen ja henkilökohtainen lähestyminen.
Terveys: edistämme yhteiskunnan terveyttä innostamalla ihmisiä aloittamaan harjoittelun sekä luomalla jäsenillemme edellytykset päästä alkuun säännöllisessä harjoittelussa.
Innostaminen: innostamme ja opastamme jäseniämme, jotta he saavuttaisivat tavoitteensa ja voisivat kokonaisvaltaisesti hyvin. Innostuneena treeni-into on korkeimmillaan ja odotat jo seuraavaa harjoittelukertaa. Me Nautilus-kuntokeskuksessa haluamme innostaa jäseniämme niin menestyksen hetkellä kuin silloin kun tuntuu vaikeammalta.

Henkilökohtainen lähestyminen: innostamme ja opastamme jäseniämme henkilökohtaisesti, mikä saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi Nautilus-kuntokeskukseen. Ohjaajamme ovat kiinnostuneita jäseniemme tarpeista tarjotakseen heille parasta mahdollista palvelua.


Tietoa meistä

Keskitymme toiminnassamme terveellisemmän yhteiskunnan luomiseen innostamalla ja motivoimalla ihmisiä pitämään huolta terveydestään ja voimaan hyvin. Hyvin varustetut kuntokeskuksemme tarjoavat erinomaiset edellytykset monipuoliseen harjoitteluun ja koulutetut ohjaajamme auttavat jäseniämme saavuttamaan tavoitteensa.

Sinulle sopivaa harjoittelua

Kaikki keskuksemme tarjoavat laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja. Jäsenyyteen sisältyy maksuton tutustumiskäynti sekä ohjaajan valmennusta henkilökohtaisen harjoitteluohjelman puitteissa. Keskuksemme sijaitsevat uimahallin yhteydessä, jolloin myös uimahallin ja saunan käyttö sisältyy jäsenyytemme hintaan. Tarjoamme monipuolisia palveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Koulutetut ohjaajat

Kaikki Nautilus-kuntokeskusten työntekijät ovat koulutettuja ohjaajia, jotka ovat valinneet työpaikkansa rakkaudesta liikuntaan ja pyrimme jatkuvasti kouluttamaan heitä lisää erilaisilla koulutusohjelmilla.