Visiomme ja tietoa meistä

Nautilus on elämäntapa. Meidän visio ja ydinarvot:

Visiomme on edistää yhteiskunnan terveyttä innostamalla ihmisiä kuntoilemaan. Toteutamme visiomme kannustamalla ja opastamalla jokaista aktiiviseen harjoitteluun.

Liikeidea

Tarjoamme jäsenillemme ylivertaisia elämyksiä sekä laajan harjoitteluvalikoiman, joka luo heille edellytykset saavuttaa tavoitteensa ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Ydinarvomme

Ydinarvomme ovat terveys, innostaminen ja henkilökohtainen lähestyminen.
Terveys: edistämme yhteiskunnan terveyttä innostamalla ihmisiä aloittamaan harjoittelun sekä luomalla jäsenillemme edellytykset päästä alkuun säännöllisessä harjoittelussa.
Innostaminen: innostamme ja opastamme jäseniämme, jotta he saavuttaisivat tavoitteensa ja voisivat kokonaisvaltaisesti hyvin. Innostuneena treeni-into on korkeimmillaan ja odotat jo seuraavaa harjoittelukertaa. Me Nautilus-kuntokeskuksessa haluamme innostaa jäseniämme niin menestyksen hetkellä kuin silloin kun tuntuu vaikeammalta.

Henkilökohtainen lähestyminen: innostamme ja opastamme jäseniämme henkilökohtaisesti, mikä saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi Nautilus-kuntokeskukseen. Ohjaajamme ovat kiinnostuneita jäseniemme tarpeista tarjotakseen heille parasta mahdollista palvelua.