Tarjontamme

Meillä on helppo päästä alkuun harjoittelussa. Varaa tutustumiskäynti ohjaajamme kanssa, niin saat henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, jota on helppo noudattaa ja joka on räätälöity juuri sinun edellytystesi ja tavoitteidesi pohjalta.


Tuloksellisen harjoittelun salaisuus

Harjoittelu Nautiluksessa

Tuloksellisen harjoittelun salaisuus on, että treenaat oikein ja säännöllisesti. Jotta voisit treenata oikein, Nautilus Gym käyttää tehokkaiksi todistettuja menetelmiä, olipa kyse laiteharjoittelusta, vapaapainoharjoittelusta tai ryhmäliikunnasta. Jotta taas jaksaisit treenata säännöllisesti, huolehdimme siitä, että sinua odottaa keskuksessa mahtava porukka ja että tilamme, laitteemme ja välineemme ovat huippukunnossa. Onnistut taatusti, kun harjoittelet säännöllisesti yhdessä treenikavereidesi kanssa. Tervetuloa!


Henkilökohtainen valmennus

Pysyviä tuloksia

Oletko jo kokenut treenaaja, mutta haluaisit oppia enemmän tietystä harjoittelun osa-alueesta tai nousta seuraavalle tasolle? Jos vastauksesi on kyllä, henkilökohtaiset valmentajamme voivat laatia sinulle toiveitasi vastaavan harjoitteluohjelman!


Kuntoharjoittelu Nautiluksessa

Suurimmasta osasta arjen askareita tulee hieman helpompia ja hauskempia, kun olet hyvässä kunnossa. Lisäksi kehosi voi paremmin. Nautilus Gym tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kuntoharjoitteluun. Kokeile soutulaitetta, crosstraineria, kuntopyörää ja juoksumattoa – ne kaikki auttavat sinua parantamaan kuntoasi


Ryhmäliikunta

Yhdessä treenaaminen on hauskempaa! Jos tykkäät treenata ryhmässä kannustavan ohjaajan johdolla innostavan musiikin tahtiin, suosittelemme ryhmäliikuntaa. Yli puolet keskuksistamme tarjoaa ryhmäliikuntatunteja!


Voimaharjoittelu

Helppoa, turvallista ja tehokasta harjoittelua

Onko sinun vaikea löytää aikaa harjoitteluun? Vai haluatko saada suurimman hyödyn jokaisesta treenikerrasta? Me Nautiluksessa käytämme HIT-harjoittelumenetelmää. Se on intensiiviharjoittelua, jossa 20 minuuttia riittää kehon rasittamiseen niin, että kehitystä tapahtuu.


Uinti

Kaikki palvelut samalla jäsenyydellä!

Monilla paikkakunnilla Actic toimii uimahallin yhteydessä. Suurimmassa osassa näistä keskuksista uimahallin sisäänpääsy sisältyy jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että jäsenemme pääsevät sekä treenaamaan että uimaan.


LIITY JÄSENEKSI JO TÄNÄÄN!

Nautiluksella on Suomessa kolme kuntokeskusta. Kaikki kolme tarjoavat mahdollisuuden voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan, henkilökohtaiseen ohjaukseen sekä untiin.