Ryhmäliikuntatuntien nettivarauksien säännöt

Nautiluksella peruutusaika ryhmäliikuntatunneille on 120 min eli asiakkaan pitää perua varaamansa paikka netissä viimeistään 2 tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Jos olet jonossa niin jonotuspaikkasi sulkeutuu 2,5 tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua (30 min + 2 tunnin normaali peruutusaika).

10 min ennen ryhmäliikuntatunnin alkua kosketusnäyttö kuntokeskuksessa siivoaa pois kaikki ei lunastetut varaukset eli ne vapautuvat kenelle tahansa varattavaksi. Tämä ei vaikuta jonoon enää mitenkään vaan kuka tahansa voi napata vapautuvia paikkoja alkavalle ryhmäliikuntatunnille suoraan kosketusnäytön kautta tulemalla paikan päälle.

Jos asiakas jättää tulematta kolme kertaa 30 päivän aikana netissä varaamalleen ryhmäliikuntatunnille niin asiakkaalta evätään varausoikeus. Varausoikeuden palauttamisesta peritään 10 euron maksu. Tämä siksi, että ryhmäliikuntatunneille on meillä rajattu mahdollisuus ottaa asiakkaita sisään ja ”sakko” on mielestämme ehkä se reiluin tapa hallita jonoja ja pitää peli reiluna. Kuntosalille ja uimaan (yleisövuoroilla) pääsee käytännössä aina kuntokeskuksen aukioloaikana.

terveisin,
Nautiluksen henkilökunta